Individuele retraite

Kom tot rust bij Emmaus

Heb je het even nodig om tot rust te komen? Bij Emmaus stellen we een aantal dagen per maand onze Rafaël-vleugel open voor individuele retraites. Wandel door het bos met beelden en bankjes. Trek je terug in een van de gebedsruimtes of kapel. Of lees een boek in een van onze knusse zithoekjes. Je kunt deze retraite helemaal zelf vormgeven. Een pastoraal gesprek is mogelijk op verzoek.

Praktische informatie

Tijdens deze dagen verblijf je in een slaapkamer met en-suite badkamer. Klik hier voor meer informatie over de kamers. Wij verzorgen voor jou koffie, thee en drie maaltijden. In de ochtenden kan je aansluiten bij de eucharistieviering in de kapel.

Retraites zijn mogelijk van dinsdag tot en met donderdag eens per maand. In 2024 zijn de data: 18-20 juni, 23-25 juli, 20-22 aug, 17-19 sept, 22-24 okt, 26-28 nov, 17-19 dec. Kosten zijn € 175,- voor twee nachten (incl. maaltijden en schoonmaak, excl. toeristenbelasting á € 2,07 p.p.p.n.). Lakens en handdoeken zijn apart te huur.

Een retraite met één overnachting is mogelijk voor € 125,- (incl. maaltijden en schoonmaak, excl. € 2,07 toeristenbelasting). Dit betekent dat je van dinsdagochtend tot en met woensdag 16.00 uur komt of van woensdagochtend tot en en met donderdag 16.00 uur.

vrouw in tuin Emmaus

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Social Media!