Ons centrum

Emmaus nodigt je uit

Er zijn veel verschillende redenen om naar Emmaus toe te komen.
Laat je volop verrassen door onze inspirerende locatie.

Bezinning
Ontspanning
Groepservaring
Locatie

Gebed als hart van het huis

Ontmoeting met elkaar en een ontmoeting met God, dát is het verlangen dat Emmaus drijft. Het hart van het huis is onze kapel. Hier kun je tot rust komen en tijd nemen voor persoonlijk gebed. Ook ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij onze vieringen.

Genieten binnen en buiten

Overal in Emmaus vind je zitjes, voor een goed gesprek of een moment van rust en bezinning. In de uitgestrekte tuinen van Emmaus vind je terrassen en tuinzitjes om te genieten van de zon en gezellig samenzijn. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin. Leef je uit op de sportvelden voor voet- en volleybalwedstrijden of ga op pad in ons eigen bos, met vijver en wandelpaden. In het bos bevindt zich onze Mariatuin. Je vindt hier een aantal bankjes voor rust, bezinning en gebed.

Helvoirt en Den Bosch

Op 20 minuten loopafstand van Emmaus ligt Helvoirt. Met zijn oude centrum en warme gemeenschap heeft Helvoirt veel te bieden. Handig om nog even boodschappen te doen, door de straten te wandelen of even wat te drinken bij een van de gezellige eetgelegenheden.

Ga je liever de stad in? De historische stad Den Bosch is maar 15 minuten rijden. Vergeet in Den Bosch geen kijkje te nemen in en om de eeuwenoude Sint Janskathedraal.

“Emmaus is meer dan muren en gangen. Ik hoor zoveel verhalen van mensen die hier een ontmoeting hadden met God. Emmaus is een bijzondere plek.”

Lidy (vrijwilliger)

Eten, slapen & bidden

In onze slaapvertrekken, eetzalen en kapel kom je weer helemaal tot jezelf.

Bijeenkomen & vergaderen

In de karaktervolle vergaderruimtes vindt alles wat je nodig hebt
voor een geslaagde workshop, brainstorm of andere meeting.

Emmaus: een tweede thuis

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen 4x per jaar een nieuwsbrief naar de vrienden en vrijwilligers van Emmaus.

Volg ons op Social Media!