Ruim 100 vrijwilligers op vrijwilligersfeest

23 januari 2024
vrijwilligers op vrijwilligersfeest Emmaus

Zonder vrijwilligers geen Emmaus. Op 19 december werden meer dan 100 vrijwilligers op Emmaus ontvangen om hen te bedanken voor hun trouwe inzet. Het afgelopen jaar is het team met ruim 25 nieuwe vrijwilligers uitgebreid!

God heeft Emmaus gezegend met een grote diversiteit aan vrijwilligers. Van jong tot oud, katholiek en protestants, ieder met eigen talenten, kennis en ervaring. Sommigen komen elke week, bijvoorbeeld voor Alpha of de huiskamer. Anderen komen een aantal keer per jaar, bijvoorbeeld voor de gastverzorging of klussen in huis of de tuin.

Langs verschillende wegen zijn deze mensen bij Emmaus terecht gekomen. Zo is het praktisch team van Alpha uitgebreid met een aantal oud-deelnemers. En studenten die met een groep te gast waren bij Emmaus, komen vaak in de maanden daarna een keer een weekend helpen in de gastverzorging. Zij vinden het fijn om iets terug te doen voor Emmaus en Emmaus is blij met hun hulp. Voor een heel aantal nieuwe, jongere vrijwilligers biedt Emmaus een combinatie van rust, bezinning en de mogelijkheid om dienstbaar werk te doen.

Tijdens het vrijwilligersfeest werden al deze mooie mensen in het zonnetje gezet. De mis werd gevierd en daarna was er een uitgebreid diner, door de kok van Emmaus bereid. Gezegend zijn met zoveel vrijwilligers, dat is wel een feestje waard!

Heb jij interesse in vrijwilligerswerk bij Emmaus? Klik op de knop voor meer informatie.

Andere berichten

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen 4x per jaar een nieuwsbrief naar de vrienden en vrijwilligers van Emmaus.

Volg ons op Social Media!