Verhuur

Naast de ontvangst van groepen voor meerdaagse retraites, is het bij Emmaus ook mogelijk om één of meerdere zalen te huren voor één dag of dagdeel. Emmaus biedt een warm welkom aan organisaties, groepen en individuen die op zoek zijn naar de perfecte locatie voor hun bijeenkomst, workshop, vergadering of evenement. Onze ruimtes zijn ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften en bieden de ideale omgeving voor bezinning, leren en samenkomen.

Onze ruimtes zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren bij het plannen en organiseren van jouw bijeenkomst, en we bieden moderne voorzieningen en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.

Bovendien bevindt Emmaus zich in een prachtige natuurlijke omgeving, waardoor Emmaus de perfecte plek is om tot rust te komen, te verbinden, te reflecteren en te groeien. Je gasten zullen niet alleen geïnspireerd worden door de warme sfeer, maar ook kunnen genieten van de omliggende natuur.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze beschikbare zalen, tarieven en mogelijkheden. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Emmaus en samen een onvergetelijke bijeenkomst te creëren.

De volgende ruimtes zijn beschikbaar voor verhuur:

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons op Social Media!