Woestijndag ‘Ignatiaanse spiritualiteit’

7 maart 2024
woestijndag emmaus maart 2024
Maak tijd vrij om je geloof te voeden op de Woestijndag bij Emmaus. Op deze bezinningsdag vertelt Nicolaas Sintobin sj. over ignatiaanse spiritualiteit, vieren we eucharistie en ben je in de gelegenheid om te biechten.

Nicolaas Sintobin is Vlaams jezuïet en internetpastor. Na een korte loopbaan als advocaat, werd hij in 1989 jezuïet. Hij schrijft: “de ignatiaanse spiritualiteit is mijn leesbril om in het Evangelie en de cultuur het leven van God op het spoor te komen. Ik beschouw internet als een uitdagende omgeving om het christelijk geloof midden in de wereld aan te bieden en steeds meer te ontdekken. Ik ben webmaster van meerdere ignatiaans geïnspireerde websites, actief blogger en schrijver van boeken en artikelen”.

Meedoen?

Je bent welkom op 7 maart 2024 vanaf 9.30 uur, het programma start om 10.00 uur. We eindigen rond 16.00 uur. De kosten zijn € 17,50 voor aanmelders voor 22 februari. Daarna kost het € 20,-. Dit is inclusief een broodmaaltijd.

Meld je aan met onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op met Dorris Rijnen (woestijndag@gmail.com; 06-23101515).

 

Meld je aan

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen 4x per jaar een nieuwsbrief naar de vrienden en vrijwilligers van Emmaus.

Volg ons op Social Media!